Viestejä kohinassa -mitä asioista voi päätellä? Arkiharkintaa ja vähän muutakin.

Kun rikos etsii turvapaikkaa

  • Kun rikos etsii turvapaikkaa

 

 

 

 

 

Oulussa nyt paljastuneiden, lapsiin kohdistuneiden seksuaalirikosten tekijät ovat turvapaikanhakijoita, tai turvan saaneita. Tämä tosiseikka asettaa koko turvapaikkakäytännön kyseenalaiseksi. Ei kotouttaminen näemmä auta, eikä voi olla meidän velvollisuutemme yrittää kasvattaa ihmisyyteen tänne vääryydellä soluttautuvia hirviöitä.

Tunnen toki monia vuosina 2015–2016 tänne saapuneita apua ja turvaa tarvitsevia kunnon ihmisiä, erityisesti kristityiksi kääntyneitä, tai jo kotimaissaan kristinuskon tähden vainottuja. Silti meille on tullut paljon myös aivan vääriä ihmisiä hakemaan turvaa. Viestit lähtöalueilta ovat kertoneet, että todella apua tarvitsevat ovat kotimaissaan tai leireillä naapurimaissa.

Kenen syy on rikollisten tulo maahamme? Sanotaan, että syy ei ole ketun. Se, joka päästi ketun kanatarhaan, on syyllinen. Mielestäni syyllisiä ovat monikulturistit ja multikulturalismin ihailijat, joiden tavoitteena on ollut avata yhteiskuntaamme niin, että maahamme saapuisi väestöä muista kulttuureista. On haluttu moniarvoistaa Suomea — ikään kuin se olisi väistämätöntä.

Kotimaiset multikulturalistit ja globalistit ovat vuosien ajan ohjelmallisesti myös pyrkineet nakertamaan suomalaiskansallista itsetuntoa. Perinteiset kotimaiset kielet ja kulttuurit on haluttu ”rikastuttaa” uusilla. Kansallisvaltiot ovatkin historiassaan kyllä hyvin hitaasti ja pienin erin assimiloiden saaneet kulttuurisia vaikutteita, mutta nopea massamaahantulo on yleensä tuhonnut kansakunnan.

Monikulturistinen unelma ja ”rikkaus” on osoittautumassa valheeksi. Taustaideologia on paljastettu. Samalla yhteiskunnallinen keskustelu maahanmuutosta on yritetty tukahduttaa leimaamalla se ääriajatteluksi tai rasismiksi. Kun kansakunnan itsetunto on nujerrettu, ei edes normaali itsesuojeluvaisto näytä toimivan. Maassamme on taas vain toinen toistaan ”järkyttyneempiä” poliitikkoja.

 

Pentti Tepsa

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

15Suosittele

15 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän velimattitanhuva kuva
Veli-Matti Tanhuva

On aika hämmentävää, kun aivan yhtäkkiä persujen arvopohja näyttäisikin kuuluvan kaikkien puolueiden ohjelmaan.

Ei mikään ole muuttunut haittamaahanmuuton osalta kymmeniin vuosiin.

Huomaatteko mitään yhteistä?

rasisti - äärirasisti
natsi - äärinatsi
muslimi - äärimuslimi

Jostakin syystä, ääri -sanan käyttö on yleisesti hyväksyttävää vain yhdessä näistä esimerkeistä?

Miksi rasistit pitäisi tuomita äärirasistien tekojen perusteella?

Miksi natsit pitäisi tuomita äärinatsien tekojen perusteella?

Miksi muslimit pitäisi tuomita äärimuslimien tekojen perusteella?

En näe juurikaan eroja noiden vertausten välillä. Saksassa enemmistö natseista hyväksyi äärinatsien hirmuteot. Yhdysvalloissa enemmistö rasisteista hyväksyi äärirasistien hirmuteot ja rotuerottelun. Muslimimaissa enemmistö muslimeista hyväksyy edelleen äärimuslimien hirmuteot.

On tämä maailma sekaisin...

Käyttäjän PenttiTepsa kuva
Pentti Tepsa

Olen eri mieltä, kyllä vuonna 2015 turvapaikanhakijoita tuli ennätysmäärä.
Siksi asiaan olisi pitänyt reagoida heti, kuten silloin ainakin itse kirjoitin.

Muuten kirjoituksessasi on hyviä huomioita.

Käyttäjän ErkkiLatvala kuva
Erkki Latvala

Sitä en ymmärrä että monikulttuurisuus on joillekin toivottava tila, ja se että tänne tulisi mahdollisimman paljon maahanmuuttajia. Minä taas näen että kun siinä tehdään virhe niin sitä ei enää koskaan pysty korjaamaan,koska ei heitä voi täältä enää häätää pois

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto

Tämän päivän Hesarista (13/1-19) voi lukea poliitikkojen käsityksiä asiasta.
Vihreiden puheenjohtaja, kansanedustaja Pekka Haavisto:
”Nämä luvut kertovat, että jotain on mennyt pieleen maahan¬muuttajien laillisuus¬kasvatuksessa, jonka pitäisi alkaa vastaanottokeskuksissa.” Miten sinä kasvatat muslimia laillisuuteen, kun he halveksivat länsimaista lainsäädäntöä, ja joka käänteessä vaativat kunnioittamaan omia takapajuisia arvojaan ja vaativat saada elää barbaarisen sharia lakinsa mukaisesti. Miten siis Haavisto kasvatat takapajuisia uskonnollaan järkensä nitistäneitä rautakauden maailmankatsomuksessa eläviä?
”Maahanmuuttaja pitäisi saada töihin ensimmäisenä päivänä kun hän tulee Suomeen. Epämääräiset jaksot lupaprosessissa ja sijoituksessa ruokkivat juurettomuutta ja tekemättömyyttä, joka voi poikia kaikkea negatiivista.” Tämä onkin helpommin ratkaistava ongelma: perustetaan tarvittava määrä, ehkä 60 000 kulttuuritulkin, yhteisöpedagogin, järjestösihteerin, ja maahanmuuttokoordinaattorin virkaa. Virkanimikkeiden määrälle on rajana vain taivas. Ehdoton valtaosa tänne tunkeutuneista turvapaikanhakijoista ei ole mitenkään hyödynnettävissä tuottavassa työssä, ei edes koulutuksen myötä, tämä on erityisen silmiinpistävää musliminaisten osalta, hehän ovat täällä etupäässä vain synnyttämässä uusia sukupolvia islamin laajenemisen tarpeisiin. Onko Eurooppa onnellisempi, jos annamme muslimien tehdä siitä islamilaisen teokratian. Vestigia terrent!

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Ongelma on suurten ja primitiivisten kulttuuriryhmien massamuutto hyvin lyhyessä ajassa, niin että ehtii muodostua valtakulttuurin sisälle alakulttuureja omine lakeineen, moraalinormeineen ja tapoineen, jotka ovat ristiriidassa vallitsevien arvojen ja lainsäädännön kanssa.

Kotoutumisen aika Suomalaiseen yhteiskuntaan meni jo, edessämme on vain keinot joilla voimme minimoida aiheuttamiamme vahinkoja, tulevaisuutemme ei ole enää entisensä.

Ainoa poliittinen taho, on ollut Persut joita on pilkattu junttimaista ulkonäköä myöten, mutta näillä maalaistolloilla on ollut kaukonäköä ja kansan viisautta nähdä tuleva etukäteen, ilman akateemisia tutkintoja.

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka

Minun mielestäni on vähän huvitavaa, että ongelmaan on "herätty" vasta nyt, kun kyseessä on ulkomaalaiset - Viime vuonna uutinen Pohjanmaalla vuosikymmeniä jatkuneesta lasten systemaattisesta hyväksikäytöstä uskonnollisissa piireissä ei jaksanut kiinnostaa kovinkaan kauaa... (Edes se, että näitä hyväksikäyttäjiä ovat omat piirit suojelleet...)
Onneksi kiinnostus on herännyt ulkomaalaisten myötä, joten ehkä viimeinkin asiaan saadan jotain tolkkua.

Harmi ettet edes viitsi ottaa kantaa siihen, että näist maista tulee anomaan myös turvapaikkaa ihmiset jotka eivät tunnusta mitään uskontoa, mutta eihän ateistin hengellä taida olla väliä, kuten taas kristityiksi kääntyneillä tai heiksi syntyneitä...

Käyttäjän PenttiTepsa kuva
Pentti Tepsa

Juu, ei Vivian. Nyt ei todellakaan asioiden laajuuden ja rajuuden vuoksikaan voi käyttää vanhanaikaista selitystä, että tekevätkään ne suomalaisetkin.

En erikseen käynyt erittelemään kunkin hakijan vakaumusta. On kuitenkin esitetty arvioita, että lapsille ja nuorille tehdyt asiat liittyisivät radikaali-islamistien grooming metodiin, jossa olisi siis kysymys tietoisesta terrorista.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Niin on kuin sen sanot. Kiitos.

Käyttäjän PenttiTepsa kuva
Pentti Tepsa

Toimituksen poiminnat